Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fitoterápia - gyógynövények képes leírás - Gyógynövény.tlap.hu
részletek »

Fitoterápia - gyógynövények - Gyógynövény.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogynoveny.tlap.hu » Fitoterápia - gyógynövények
Keresés
Találatok száma - 5 db
Gyógyító kertek

Gyógyító kertek

Weboldalunkon olvashat gyógyító kertekről, kerttervezésről, kertgondozásról, gyógynövényekről, fűszernövényekről és gyümölcsösökről. Kolostorkertek titkairól és radiesztéziáról is. Fülöp János táj- és környezetrendező szakmérnök vagyok. A kerttervezés pont az a műfaja a szakmámnak, amikor olyat tehetek, amivel közvetlen hatással lehetek a kertben élők-járók életére. Ez egyrészt nagyon szép feladat, másrészt nagy felelősség. Nem mindegy hogy egy fát, növényt hova ültetünk, a kert melyik részébe, és milyen összefüggésbe helyezzük a többi élőlényt. A legfontosabb hogy úgy kezeljük a kertet mint egészt és mint részletet is, mint egy élőlényt, ami hozzánk hasonló és velünk ugyanolyan viszonyban van mint két ember között létrejövő kapcsolat.

Gyógynövény határozó

Gyógynövény határozó

Gyógynövényeknek nevezzük azokat a növényeket, melyek különböző módon felhasználva jótékony, gyógyító hatást gyakorolnak a szervezetre. Az oldal segít eligazodni a gyógynövények világában, felhasználási területeik széles spektrumát ismerteti meg az olvasóval. A gyógynövények kereshetők névsorban illetve betegségek szerinti felsorolásban is. Ezen kívül a gyógynövények történetéről is áttekintést nyújt az erre érdeklődők számára.

Mantra Életmód Stúdió - 13.kerület

Mantra Életmód Stúdió - 13.kerület

Kellemes hangulatú XIII. ker-i stúdiónkban várjuk szeretettel azokat a kedves leendő és meglévő vendégeinket, akiknek nem csak a testi jó közérzet a fontos, hanem a lelki felüdülés is fontos szerepet játszik az életében! Fekvő infraszaunával, Jade-köves masszázsággyal, eredeti indiai ayurvedikus fejmasszázzsal, élővércsepp analízissel, reflexológiás talpmasszírozó géppel, szemmasszírozó készülékkel, gyógypedikűrrel a testnek, Bach-virág, Perelandra-, Maui eszenciákkal, vitaminokkal, pentagram energy  készítményekkel, illóolajokkal, teafüvekkel, füstölőkkel és még sok más finomsággal pedig a léleknek kívánjuk a legjobbat tenni. Látogasson el hozzánk, és érezze jól magát!

Egészséges életmód magazin hírek
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem kell sötétben hazaérkezni. Örülünk az ébredező, megújuló természet csodálatos színeinek. De sajnos a hóval, hideggel és esővel tarkított telet követően menetrendszerűen jelentkezik a tavaszi fáradtság is, van akinél előbb, van, akinél később. A tavaszi fáradtság tünetei...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
7 hatásos energiabomba tavaszra
7 hatásos energiabomba tavaszra A következő tippek nem csak önmagunkra hatnak pozitívan, de párunkra és a...
Mikor lehet hatékony a fitoterápia?

Mikor lehet hatékony a fitoterápia?

Mitől függ a betegek gyógynövényekkel, vagyis fitoterápiával való gyógyulása? Erről írt Gillich István, a neves természetgyógyász, jógaoktató, bioenergetikus, fitoterapeuta, mozgás- és masszázsterapeuta, akit örömmel köszöntünk a Natúrsziget cikkeinek szerzői között.

Teavilág teakereskedés és fitotéka

Teavilág teakereskedés és fitotéka

Teavilág Teakereskedés® a nevünk, teával (is) kereskedünk. A világ egy érdekes, csodaszép szegletét szeretnénk megismertetni minél szélesebb magyar közönséggel. Olyan üzlet vagyunk/szeretnénk lenni, ahová jó, kellemes betérni, ahol a látogató személyre szabott szaktanácsot kap a megfelelő tea kiválasztásához fitoterapeuta kollégánktól, hogy életvitelének, egészségi állapotának, korának megfelelő hasznos és finom tealevéllel térjen haza.

Tuti menü